Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:21

شیرینی ترد جو با عصاره مالت

شیرینی ترد جو با عصاره مالت

shooroshirin5

2 0

آسان

مواد مورد نیاز

جوی خردكرده 175 گرم

 

شكر قهوه‌ای 75 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

روغن مایع 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

عصاره‌ی مالت 30 میلی‌لیتر (2 قاشق سوپخوری)

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید و یك ربع كنار بگذارید.

حالا هر بار به اندازه‌‌ی یك قاشق چایخوری از مایه‌ی فراهم‌كرده، بردارید و به شكل توپ در آورید.

رویشان را قدری با دست تخت كنید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید.

همینكه شیرینی خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیشیرینی جوشیرینی تردآشپزباشیعصاره مالت تعداد بازديد: 4065 تعداد نظرات: 2

نظرات

  • خیلی عالیه. دستتون درد نکنه. من چندین بار دریت کردم.همینکه مواد نگهدارنده و بکینگ پودر نداره بسیار عالیه. فقط عیبش اینه که مواد خیلی چسبنده میشه و به دست یا دستکش خیلی میچسبه .راهی داره ؟؟؟
  • بسیار بسکویت عالی و مقوی . مرسی از دستور خوبتون.من چند بار درست کردم و خیلی دوست داشتم . یه سوال مواد را وقتی میخوایم کف دست پهن و گرد کنیم خیلی میچسبه هم به دست و هم به دستکش آیا راه حلی داره؟

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است