آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
فر را با دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب دونات را چرب نمائید آنگاه شیر، نوتلا و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نوتلا و پودر کاکائو در شیر حل شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. حالا تخممرغها و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد مخلوط شیر را به آن بیفزائید و هم بزنید.
اکنون مخلوط الککرده آرد و بیکینگپودر را همراه با روغن به مایه فراهم کرده افزوده و مخلوط سازید. اینک مایه حاصل را در قالب دونات بریزید و مراقب باشید که حدود یکسوم از سر قالبها خالی بماند!
آنگاه قالب را درسینی شیرینیپزی بگذارید و دوناتها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید. همینکه دوناتها خنک شدند، رویشان را با کرم گاناش بیارائید.
روش تهیه کرم گاناش:
شکلات را به روش بنماری آب کنید و خامه را گرم نمائید. آنگاه خامه را به شکلات افزوده و مخلوط سازید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.