نجمه درویش
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه هل و زعفران را افزوده و مخلوط کنید.
سپس مخلوط الک کرده آرد گندم، آرد برنج و آرد نخودچی را به گردو بیفزائید و آن را درون مخلوط کره و پودر شکر بریزید و با لیسک هم بزنید تا خمیر صاف و یکنواختی حاصل شود.
اکنون خمیر را بین دو کاغذ روغنی، به ضخامت 3-4 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
حالا روی خمیرها سفیده تخممرغ بمالید و گردو بگذارید.
اینک شیرینی را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری
میتوانید برای تهیه این شیرینی، توپهای کوچکی (حدود 10-15 گرم) از خمیر بردارید و روی خمیر سفیده تخممرغ بمالید و گردو را قرار دهید.