تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مریم كریمپور
آرد را در كاسه مناسبی بریزید و وسط آن حفرهای ایجاد كنید. آنگاه مایهخمیر را در كاسه كوچكی بریزید، نیمی از آب ولرم را بیفزائید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایهخمیر ور بیاید.
حالا مایهخمیر، نمك، تخممرغها، شكر و باقیمانده آب را در آرد بریزید و به آرامی مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس رویش را بپوشانید و بگذارید حجمش دو برابر شود.
اكنون از خمیر توپهای 60 گرمی بسازید و با فاصله در سینی شیرینیپزی بچینید. رویشان كره بمالید و وسطشان را سوراخ كنید. سپس مواد میانی را در این حفرهها بریزید و صبر كنید تا حجم خمیر بیشتر شود.
اكنون روی خمیرها تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه رویشان طلائی رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری: میتوانید به جای پنیر تازه از پنیر خامهای نیز استفاده كنید.