Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:09

شکلات نارگیلی

شکلات نارگیلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

کره 250 گرم

خامه ساده 100 گرم

شکر 300 گرم

پودر نارگیل 250 گرم

شکلات شیری خرد شده 200 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

کره، خامه و شکر را در ظرف مناسبی بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید و شکر حل شود.

آن‌گاه پودر نارگیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و در قالب سیلیکنی بیضی شکل بریزید و خوب فشرده کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس شکلات را رو روی حرارت غیر مستقیم آب کنید. همینکه از حرارت افتاد روی شکلات‌ها را پوشش دهید.

 دوباره برای چند ساعت در یخچال بگذارید. حالا شکلات‌ها را در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیشکلات نارگیلیشکلات خوشمزه نارگیلیشکلات های نوروزیشکلات ویژه نوروزطرز تهیه شکلات نارگیلیمواد لازم برای تهیه شکلات نارگیلی تعداد بازديد: 1109 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است