آشپزباشی - نجمه درویش ملا
ابتدا شربت را آماده کنید و کنار بگذارید.
آن گاه شکر و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
حالا دو عدد سفیدۀ تخم مرغ را همراه با پودر کرم تارتار به آن افزوده و با همزن برقی بزنید.
سپس پودر نارگیل و وانیل را نیز بیفزائید و مخلوط کنید.
مایۀ بدست آمده بافت درشت و شن مانندی دارد.
میتوانید مواد را چرخ کنید و یا با بلندر هم بزنید تا یکدست و منسجم شود.
حالا مایۀ فراهم کرده را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
اکنون سفیدۀ باقیمانده را نیز بیفزائید و مایۀ شیرینی را پیوسته هم بزنید(حدود 8 دقیقه) تا شکر کاملا حل شود.
اینک ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایۀ فراهم کرده خنک شود.
آن گاه آرد را کم کم به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس مایۀ نارگیلی را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار یا ساده بریزید و آن را روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی پایپ کنید.
حالا شیرینی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی آماده شد، آن را 5 دقیقه در شربت قرار دهید و بعد از شربت خارج کنید و با مغز دلخواهتان بیارائید.
روش تهیۀ شربت
آب، شکر و چوب دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
آن گاه شربت را بجوشانید تا غلیظ شود.
سپس زعفران، گلاب و آبلیمو را بیفزائید و بعد از چند جوش، شربت را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
یادآوری
* پودر نارگیل چرب و مرغوب در کیفیت این شیرینی تاثیر بسزائی دارد.
* حرارت دادن به مایۀ این شیرینی جهت داغ زدن، میباید کاملا ملایم باشد تا سفیدۀ تخم مرغ نبندد.