تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی به اندازهی 30 × 40 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید. نمك، آرد و آرد ذرت را در كاسهی مناسبی بریزید. آنگاه شكر و كره را با همزن برقی بزنید و تخممرغها را یكی یكی به آن بیفزائید.
سپس مواد خشك را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا سهچهارم از خمیر را در كیسهی شیرینیپزی دارای ماسورهی ساده به قطر نیم سانتیمتر، بریزید و باقیماندهی آن را در سینی پهن كنید.
سینی را در فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه خمیر را بپزید. سپس مارمالاد را گرم كنید و در صافی بریزید.
حالا مارمالاد را روی خمیر پخته بمالید و باقیماندهی خمیر موجود در كیسهی شیرینیپزی را به شكل پنجره روی مارمالاد بریزید. دوباره شیرینی را به مدت 20-25 دقیقه در فر بپزید.
همینكه شیرینی خنك شد، آن را به مربعهای 5 سانتیمتری ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.