Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:59

پنجره زردآلو

پنجره زردآلو

shooroshirin5

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

نمك سه‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 570گرم

 

آرد ذرت 200 گرم

 

شكر 300 گرم

 

كره‌ی نرم 560 گرم

 

تخم‌مرغ 3 عدد درشت

 

مارمالاد زردآلو 600 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی به اندازه‌ی 30 × 40 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید. نمك، آرد و آرد ذرت را در كاسه‌ی مناسبی بریزید. آن‌گاه شكر و كره را با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی به آن بیفزائید.

سپس مواد خشك را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا سه‌چهارم از خمیر را در كیسه‌ی شیرینی‌پزی دارای ماسوره‌ی ساده به قطر نیم سانتیمتر، بریزید و باقیمانده‌ی آن را در سینی پهن كنید.

سینی را در فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه خمیر را بپزید. سپس مارمالاد را گرم كنید و در صافی بریزید.

حالا مارمالاد را روی خمیر پخته بمالید و باقیمانده‌ی خمیر موجود در كیسه‌ی شیرینی‌پزی را به شكل پنجره روی مارمالاد بریزید. دوباره شیرینی را به مدت 20-25 دقیقه در فر بپزید.

همینكه شیرینی‌ خنك شد، آن را به مربع‌های 5 سانتیمتری ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی مارمالادیکیک و شیرینیانواع شیرینیدستور تهیه شیرینیپنجره زردآلوخمیر شیرینی تعداد بازديد: 1602 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است