آشپزباشی - ابوالقاسم زارعيان :
روشتهیه
خرما را چرخ كنيد و كنار بگذاريد. آن گاه آرد را در تابه سرخ كنيد و روغن را به آن بيفزائيد.
سپس تابه را از روي اجاق برداريد، دارچين و هِل را به مخلوط آرد بيفزائيد و هم بزنيد. حالا شيرهي انجير و خرما را با هم مخلوط كنيد و در تابه بريزيد و خوب مخلوط كنيد. اكنون هر بار به اندازهي يك قاشق سوپخوري از حلوا برداريد و در كنجد بغلتانيد و با كف دست، كمي آن را پهن كنيد. حلوا را در ظرف دردار نگه داريد تا خشك نشود.
یادآوری : براي تهيهي حلواي نارگيلي، حلوا را به جاي كنجد، در نارگيل بغلتانيد.
براي تهيهي اين حلوا، از خرماي زرد استفاده كنيد.
چنانچه شيرهي انجير در دسترس نبود، از انجير خشك چرخكرده استفاده نمائيد.