آشپزباشی - آرزو گنجی
کره، زرده تخممرغ و ماست خامهای را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید.
آنگاه آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید.
اکنون روی هر خمیر، به اندازه 1 قاشق چایخوری از مایة میانی بگذارید و اندکی گردو بریزید. حالا خمیر را به شکل نیم دایره تا کنید و بعد آن را 4 لا تا بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
آنگاه شیرینیها را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینیها خنک شدند، اندکی پودر شکر و پسته رویشان بپاشید.
روش تهیه مایه میانی: سفیده تخممرغها را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود.
آنگاه شکر را کم کم شکر بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا مرنگ صاف و براقی حاصل شود.