تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
میوهها، شكر، مارمالاد، پوست پرتقال، آب پرتقال، چوب دارچین و ادویهها را در كاسهای بریزید، رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید.
آنگاه دو قالب 12 تائی كوچك مافن را چرب كنید و خمیر پای را به دو قسمت تقسیم نمائید. سپس هر بار یكی از آنها را به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و 24 دایره به قطر 7 سانتیمتر از آن ببرید و خمیرها را در قالبها بگذارید.
با چنگال سوراخهایی روی آنها ایجاد كنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. حالا باقیمانده خمیر را نیز باز كنید و نوارهائی از آن ببرید. نوارها را به شكل حصیر بافت در كنار هم بگذارید و با برشگر به قطر شش و نیم سانتیمتر دایرههائی از آن ببرید.
اكنون چوب دارچین را از درون میوهها خارج كنید و مخلوط را درون خمیرها بریزید. اینك دایرههای حصیربافت را رویشان بگذارید، روی خمیرها سفیده تخممرغ بمالید و پای را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
حالا روی پای قدری پودر شكر بپاشید و برای پذیرائی در دیس زیبائی قرار دهید.
روش تهیه خمیر: آرد، شكر و كره را مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آنگاه تخممرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.