آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
کف قالب را به اندازه 15×20 سانتیمتر با فویل بپوشانید و روی فویل و کف دیوارههای قالب را چرب کنید.
آنگاه کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شود.
سپس شکر قهوهای و شیر را به کره بیفزائید و مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
حالا آن را از روی حرارت بردارید و کره بادامزمینی و شکلات را به مایه فاج افزوده و مخلوط کنید و بادام زمینی خرد کرده را بیفزائید و فاج را در قالب بریزید.
اکنون قدری از کره بادام زمینی را درون مایکرویو گرم کنید و روی فاج بریزید و سپس به کمک خلال چوبی، خطوطی روی فاج ایجاد کنید تا به شکل مرمری درآید.
اینک فاج را چند ساعت در یخچال نگه دارید تا سفت شود حالا فاج را با چاقوی تیز و گرم برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.