آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد، پودر کاکائو، دارچین، نمک و بیکینگ سودا را در کاسه مناسبی الک کنید.
آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مواد خشک را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
سپس خمیر فراهم کرده را در قالب به اندازه 20×30 پهن کنید و 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود.
حالا بیسکویت را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 170 درججه سانتیگراد بپزید.
اکنون بیسکویت را از فر در آورید و با چاقو تیز همچنان که گرم است، به اندازه مورد نظرتان برش دهید.
در صورت دلخواه بیسکویت را در شکلات آبکرده بغلتانید و با گردو بیارائید.