آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید و قالبهای مینیمافین را چرب نمائید. آنگاه کره، شکر قهوهای و شکر سفید را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد و نمک را در دو نوبت به این مایه افزوده و مخلوط نمائید.
اکنون شکلات چیپسی را بیفزائید و هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از مایه فراهم کرده را در قالب مینی مافین بریزید.
اندکی رویش را صاف کنید و 1 قاشق چایخوری نوتلا روی آن بریزید. اینک با باقیمانده مایه فراهم کرده، روی نوتلا را بپوشانید به گونهای که نوتلا در وسط بیسکویت قرار بگیرد.
آنگاه بیسکویت را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید این بیسکویت را با بستنی وانیلی میل کنید.