آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد سبک و کمرنگ شوند.
سپس پوست پرتقال و شکلات را افزوده و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده آرد و بیکینگپودر را درون این مایه بریزید و به کمک پالت، آرد را با مواد مخلوط نمائید تا به شکل خمیر در آید.
اکنون هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و آن را به طول تقریبی 20 سانتیمتر رول کنید و بعد آن را از وسط تا کنید، به هم بتابانید و به صورت حلقه درآورید.
اینک حلقههای فراهم کرده را در سینی شیرینیپزی بچینید و شیرینیها را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید.
همینکه شیرینیها خنک شدند، پشت شیرینیها را در شکلات آبکرده بزنید و روی فویل بگذارید تا شکلات ببندد.
حالا شیرینیها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.