آشپزباشی – ليلا كردبچه
آرد را داخل كاسه گودی بریزید و كره را نیز تكهتكه كنید و به آن بیفزائید و با دست، آرد و كره را مخلوط كنید. ماست و آب پرتقال را با هم مخلوط سازید و هم بزنید تا ماست صاف شود.
حالا این مایه را به آرد بیفزائید و هم بزنید و با نوك انگشت، به آرامی مواد را به صورت خمیر لطیفی در بیاورید. سپس نیمی از خمیر را نگه دارید و نیم دیگر را با وردنه باز كنید و با قالبی به قطر 5/7 سانتیمتر، قالب بزنید و داخل قالبهای تارتلت قرار دهید و داخل هر تارت یك قاشق سوپخوری مارمالاد بریزید.
آنگاه پوست هلوها را بگیرید و از وسط نصف كنید و هسته آنها را در آورید. ماست، پوست پرتقال، بادام و اسانس بادام را با هم مخلوط سازید و داخل هر هلو را با این مایه پُر كنید و هلوها را داخل خمیر تارت پشت و رو قرار دهید، در این هنگام نصف دیگر خمیر را با وردنه به ضخامت3 میلیمتر باز كنید و نوارهائی به طول 7 سانتیمتر و عرض نیمسانتیمتر ببرید و به صورت شطرنجی روی تارت قرار دهید و روی خمیر را با شیر براق كنید.
بعد در طبقه وسط فر(تاون) كه از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كردهاید به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید و با سس آن را میل نمائید.
روش تهیه سس: پوست هلوها را بگیرید و آن را از وسط نصف كنید و هسته آنها را درآورید و هلو را خرد كنید و همراه با آب پرتقال داخل كاسه دستگاه مخلوطكن بریزید و 2 تا 4 دقیقه هم بزنید تا پورهای لطیف به دست آید.