Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:22

کوکی نارگیل و ‌شکلات

کوکی نارگیل و ‌شکلات

shooroshirin

2 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لاز م برای 30-40 عدد

‎کره نرم شده ۱۵۰گرم

‎پودر شکر ۹۰ گرم

‎زرده تخم‌مرغ  2 عدد (در دمای محیط)

‎اسانس ‎وانیل  یک قاشق چایخوری

‎اسانس نارگیل سه قطره

پودر نارگیل آسیاب کرده ۶۰ گرم

‎پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

‎آرد حدود ۳۰۰-۴۰۰ گرم

‎شکلات تلخ یا شیری (آبکرده) ۱۵۰ گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها، وانیل و اسانس نارگیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس پودر نارگیل و پودر کاکائوی الک کرده را به این مایه افزوده و مخلوط نمائید. حالا آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.

اکنون روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 4 میلی‌متر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.

خمیرهای قالب خورده را با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینی‌پزی بچینید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، رویشان را با شکلات بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیکوکی نارگیلآرزو مقدممواد لازم برای تهیه کوکیکوکی های خوشمزهکوکی نارگیل و شکلاتشیرینی های خوشمزه نوروزی تعداد بازديد: 1916 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است