آشپزباشی - آرزو مقدم
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زرده تخممرغها، وانیل و اسانس نارگیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس پودر نارگیل و پودر کاکائوی الک کرده را به این مایه افزوده و مخلوط نمائید. حالا آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.
اکنون روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.
خمیرهای قالب خورده را با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینیپزی بچینید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، رویشان را با شکلات بیارائید.