آشپزباشی –افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در كاسه مناسبی كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد تخممرغ و وانیلین را بیفزائید.
آنگاه پودر نارگیل، عسل و آرد را اضافه نمائید و مخلوط كنید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر فراهمكرده بردارید، به شكل توپ درآورید و در پودر نارگیل (اضافی) بغلتانید.
توپهای نارگیلی را با فاصله در سینی بچینید، سینی را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه بیسكویت را بپزید.
همینكه بیسكویت خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.