تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زرده تخممرغها و پوست لیمو را بیفزائید و هم بزنید. حالا آرد را کمکم افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هربار یک قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شکل نوار به طول 15 سانتیمتر رول کنید و مانند تصویر (به شکل عدد هشت انگلیسی) فرم دهید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
اکنون رویشان سفیده تخممرغ بمالید و شکر بپاشید. حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 12-14 دقیقه بپزید. شیرینی را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا ومناسبی بچینید.