آشپزباشی
ابتدا فر (تاون) را با دمای 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت، گرم كنید. دو تا سینی شیرینیپزی را با روغن چرب نمائید.
آنگاه بیكینگپودر، آرد و كره را در كاسهای بریزید و با سر انگشتان، كره را با آرد مخلوط كنید تا مخلوط، به شكل خرده نان درآید.
سپس سیب را پوست بكنید، هستههایش را در آورید و خردكنید. زردآلوها را هم خرد نمائید و همراه با كشمش سبز، پوست پرتقال و 50 گرم از شكر قهوهای، به مخلوط آرد بیفزائید.
حالا تخممرغ و شیر را با هم بزنید و به مخلوط قبلی اضافه نمائید و مواد را با هم قاتی كنید. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری سر پر، از این مخلوط بردارید و با فاصله روی سینی بگذارید.
بعد باقیمانده شكر را روی آنها بپاشید و به مدت 12 تا 15 دقیقه، در فر (تاون) بپزید. اینك شیرینی را پس از خنك شدن، در ظرف مناسبی بچینید و همراه با سیب میل نمائید.