آشپزباشی –افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، جو پرك، نمك، بیكینگپودر، اسانس رزماری و كره را، در كاسهای بریزید و مخلوط كنید.
سپس آب را به اندازهای به مواد قبلی بیفزائید كه خمیر بهدست نچسبد. اكنون در سطح آرد پاشیده، خمیر را به دو قسمت تقسیم كنید. بعد هر قسمت را به قطر 23 سانتیمتر، با وردنه باز كنید.
اینك تخمه آفتابگردان را روی خمیر بپاشید و رویش را، كمی بفشارید. حالا به وسیله چاقوی تیز، هر قسمت از خمیر را به 16 مثلث برش دهید. آنگاه شیرینی ها را در سینی بچینید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
رنگ شیرینی نباید تیره شود. بعد آن را روی پنجره سیمی خنك سازید.