آشپزباشی - افسانه ظروفی
کره، شکر، تخممرغ، عسل و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.
حالا خمیر به دست آمده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده و یا بین دو کاغذ روغنی به ضخامت 3-4 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.
خمیرهای قالب زده را با فاصله از یکدیگر در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و سینی را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس بیسکویتها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه بیسکویتها خنک شدند، رویشان را با رویال آیسینگ بپوشانید و با گلهای دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.