Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:04

شیرینی مغزدار

شیرینی مغزدار

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 40 عدد

كره  125 گرم

پودر شكر  140 گرم

وانیلین  یک چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ  1 عدد

آرد 250 گرم

پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

مواد لازم میانی

پودر نارگیل  70 گرم

پودر شکر 3 قاشق سوپخوری

شیر 1 قاشق چایخوری

سفیده تخم‌مرغ  25 گرم

شکلات آبکرده  100 گرم

پودر نارگیل‌برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

کره، پودر شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر را افزوده و مخلوط نمائید. سپس خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اکنون هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و قدری از مواد میانی را وسط آن بگذارید.

حالا خمیر را جمع کنید و به شکل توپ درآورید و با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینی‌پزی بگذارید.

اینک سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد آن را با شکلات و پودر نارگیل بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط کنید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیشیرینی مغزدارشیرین ویژه نوروزطرز تهیه انواع شیرینی مغزدار تعداد بازديد: 1621 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است