آشپزباشی - آرزو گنجی
کره، پودر شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا آرد، پودر کاکائو و بیکینگپودر را افزوده و مخلوط نمائید. سپس خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اکنون هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و قدری از مواد میانی را وسط آن بگذارید.
حالا خمیر را جمع کنید و به شکل توپ درآورید و با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینیپزی بگذارید.
اینک سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد آن را با شکلات و پودر نارگیل بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط کنید.