آشپزباشی- مریم امیری
كره، پودر شكر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا مایه، كمرنگ شود.
آنگاه آب پرتقال و تخم خرفه را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد را به مایه بیفزائید و با قاشق فلزی مواد را با هم مخلوط كنید.
حالا مایه را در كیسه مخصوص شیرینی پزی دارای ماسوره كنگره دار بریزید و هر بار قدری از آن را با فاصله روی سینی بگذارید.
اكنون سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید. سپس صبر كنید شیرینی خنك شود و در صورت دلخواه رویشان پودر شكر بپاشید.