آشپزباشی- مژگان فرهنگ
فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمائید و قالبی به اندازه 21 سانتیمتر را چرب كنید و آرد بپاشید. سپس آرد اضافی را با تكان دادن، از قالب جدا كنید.
كره سرد، پودر شكر، پودر گردو و آرد را در كاسه مناسبی بریزید. با نوك انگشتان كره را به خورد مواد دهید تا خمیری یكنواخت بهدست آید. اكنون خمیر را درون قالب پهن كنید؛ بهطوری كه كف و دیواره آن را بگیرد. حالا آن را به مدت25 تا 30 دقیقه در فر بپزید و پس از خنك شدن، با شكلات سفید آبكرده و شكلات سیاه آبكرده، مطابق تصویر تزئین نمائید.