تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
شكر و كره را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكییكی بیفزائید و عسل و وانیل را اضافه كنید.
حالا مواد خشك و هویج را درون این مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر به دست آمده را در كیسهی نایلونی بگذارید و 2ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازهی نصف قاشق سوپخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ در آورید.
آنها را در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرمكرده با دمای 160درجهی سانتیگراد بپزید.
بیسكویتها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و با شكلات و گردو بیارائید.
یادآوری: میتوانید این بیسكویت را در ظرف دربسته، به مدت 15 روز در جای خنك نگه دارید.