آشپزباشی- افسانه ظروفی
بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب چربکرده دارای کاغذ روغنی به اندازه 18×28 سانتیمتر بریزید و خوب بفشارید. (دقت کنید کاغذ از دو لبه طولی قالب بلندتر باشد تا بتوانید دسر را براحتی از قالب درآورید).
آنگاه قالب را در یخچال بگذارید. حالا شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. سپس شکلات را درون شیر بریزید و مخلوط کنید. اکنون زرده تخممرغها و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود و بعد آرد ذرت را به آن بیفزائید.
اکنون مخلوط شیر و شکلات گرم را کمکم به زردههای زده شده افزوده و مخلوط کنید. حالا مایه بهدست آمده را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود.
در این میان ورقههای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینکه نرم شد، آبش را دور بریزید و ژلاتین را به مایه شکلاتی بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
اینک ظرف را درون آب یخ قرار دهید تا مایه خنک شود و بعد خامه را به آن اضافه کنید. آنگاه موس شکلات را در قالب، روی بیسکویت بریزید و قالب را یک شب در یخچال نگه دارید تا موس کاملا ببندد و آماده برش زدن شود.
حالا موس شکلات را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.