آشپزباشی - سعيد بابارحيمي:
روش تهیه
نشاسته و ماست را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایة صاف و یکدستی حاصل شود. آنگاه روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت کنار بگذارید. حالا مایة فراهم کرده را در قیف مخصوص زولبیا بریزید و هربار به اندازة یک پینچ بیکینگپودر به آن بیفزائید و با چوب مخصوص داخل قیف، آن را هم بزنید. سپس روغن را در ظرف مناسبی بریزید و حلقههای مخصوص را درون آن قرار دهید تا داغ شود. اکنون از مایة زولبیا درون این حلقهها بریزید و زولبیا را سرخ کنید. حالا زولبیا را از روغن درآورید و درون صافی بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. زولبیا را پس از خنک شدن، درون شربت بریزید.
روش تهیة شربت: آب، شکر و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود. آنگاه شربت را از روی حرارت بردارید و بادکا، گلاب و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.