تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
بیسکویت، وانیل، پودر شکر و کره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. آنگاه هربار به اندازه یک دوم قاشق چایخوری از این مایه را بردارید و به شکل توپ درآورید.
سپس نیمی از شکلات، روغن جامد و کورن فلکس را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه قدری از این مخلوط شکلاتی را درون کپسولهای مخصوص شکلات بریزید و یک گلوله بیسکویتی رویش بگذارید.
حالا باقیمانده شکلات را درون کپسول بریزید و شکلات را به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگه دارید تا ببندد. اکنون شکلات را با خامه صبحانه بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.