آشپزباشی – افسانه اسفندیاری
سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. كره، شكر، پودر كاكائو و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود.
آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط آرد و كورنفلكس را به مایه فراهم كرده بیفزائید. حالا هر بار یك قاشق چایخوری از این مخلوط، بردارید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید.
شیرینی را روی پنجره سیمی خنك كنید. آنگاه روی هر یك از شیرینیها قدری شكلات آبكرده بمالید و گردو بگذارید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.