آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و 24 کپسول کوچک را در سینی شیرینی پزی بچینید.
آنگاه کره و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کورنفلکس را به مخلوط کره و عسل بیفزائید و با قاشق هم بزنید.
حالا پرک بادام را نیز افزوده و مخلوط کنید. اکنون گلسهچری را خرد نمائید و آن را درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید. اینک مایهبه دست آمده را در کپسولها بریزید و 10 دقیقه در فر قرار دهید.
یادآوری: برای تهیه کرانچی عسلی، بهتر است از کپسولهای ساخته شده از فویل استفاده کنید. چنانچه این نوع کپسول در دسترستان نبود، میتوانید کپسولهای کاغذی را در قالب مینی مافین قرار دهید و استفاده کنید.