آشپزباشی - افسانه ظروفی
آرد و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و در مرکز آن حفرهای بسازید. آنگاه شکر، مایه خمیر و نیمی از آب ولرم را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.
سپس رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حبابهایی روی آن بوجود آید.
حالا مایه خمیر ورآمده، تخممرغها و باقیمانده آب را در مرکز آرد بریزید و مخلوط کنید (نیازی به همزن برقی نیست).
اکنون کره را کم کم به خمیر افزوده و مخلوط سازید. روی خمیر را بپوشانید و در حدود 45 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.
سپس با فشار بر روی خمیر، هوای داخل خمیر را بگیرید و آن را در قالبهای سلیکونی ساوارین قرار دهید.
رویشان را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید. اینک ساوارین را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
حالا ساوارین را از فر درآورید و رویشان را با سیخ چوبی چند سوراخ ایجاد کنید و شربت را روی ساوارین گرم بریزید.
همینکه شربت جذب ساوارین شد، آنها را از قالب درآورید و رویشان را با خامه و میوه بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
یادآوری1: چنانچه از قالب فلزی ساوارین استفاده میکنید، آن را چرب نمائید.
یادآوری2: برای تهیه شربت یک پیمانه شکر را با یکدوم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
سپس شربت را 10 دقیقه بجوشانید و بعد از روی حرارت بردارید.