مهدیس رحیمیان
كره، شكر قهوه ای و شكر سفید را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آن گاه تخم مرغ، زردۀ تخم مرغ، وانیل و مواد خشك را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.
سپس خمیر فراهم کرده را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید و به یک قسمت از آن، كرۀ بادام زمینی و به قسمت دیگر پودر كاكائو بیفزائید.
حالا خمیرها را در سلفون بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون هر یک از خمیرها را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و دو خمیر را روی هم بگذارید و به آرامی وردنه بكشید.
سپس خمیر را از وسط برش دهید و دوباره وردنه بكشید.
آن گاه خمیرها را رول كنید و به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر برش بزنید.
حالا روی هر خمیر برش خورده به آرامی وردنه بکشید تا اندکی نازک تر شود و بعد یك عدد شكلات سكه ای رویش بگذارید و با خمیر دیگری روی آن را بپوشانید.
اینک خمیرهای فراهم کرده را در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.