تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با صفحه سیلیكونی بپوشانید. آنگاه سفیدههای تخممرغ را قدری با همزن دستی بزنید تا رویش كف كند. سپس پودر شكر و كره را بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا آرد را همراه با وانیلین درون مایه بریزید و خوب هم بزنید. اكنون رویش را بپوشانید و 15 دقیقه كنار بگذارید. پس از آن هر بار به اندازه یك و یكدوم قاشق چایخوری از مایه فراهم كرده بردارید و روی صفحه سیلیكونی بریزید و به قطر تقریبی 8 سانتیمتر، درآورید.
دقت كنید كه هر بار بیشتر از 4 بیسكویت نسازید! اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 5-6 دقیقه، بیسكویت را بپزید. آنگاه به سرعت و به آرامی بیسكویت را از صفحه سیلیكونی جدا كنید، پیام خوشبختی و تبریكات موردنظرتان را وسط هر بیسكویت بگذارید.
سپس آن را تا كنید تا به شكل نیمدایره درآید و بلافاصله آن را دوباره تا بزنید تا شبیه مثلث شود. حالا بیسكویتهای شانسی فراهم كرده را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید و میهمانانتان را شگفتزده نمائید.
یادآوری1: پیام و تبریكات خود را بر روی كاغذ پوستی بنویسید تا به راحتی از بیسكویت جدا شود!
یادآوری 2: تهیه این بیسكویت فقط بر روی صفحه سیلیكونی یا كاغذهای مرغوب روغنی امكانپذیر است!