ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
تخممرغ، کره، روغن مایع و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه نشاسته ذرت را افزوده و مخلوط سازید. سپس بیکینگپودر، آرد و وانیلین را بیفزائید و مواد را هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت پودر کاکائو، به قسمت دیگر اندکی رنگ صورتی افزوده و مخلوط کنید. قسمت باقیمانده را ساده نگه دارید.
اکنون به کمک قاشق بستنی، اسکوپهایی از خمیر فراهم کرده بردارید و روی سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 170 سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه بپزید. مراقب باشید که رنگ شیرینی تغییر نکند.
شیرینیها را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
یادآوری: در اینجا از قاشق بستنی سایز متوسط استفاده شده است.