Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:18

کوکی بستنی

کوکی بستنی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 90 عدد

تخم‌مرغ 1 عدد

کره نرم شده 250 گرم

روغن مایع 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

پودر شکر 160 گرم

نشاستهذرت 160 گرم

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

آرد 500 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر کاکائو 3 قاشق سوپخوری

رنگ صورتی خوراکی به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

تخم‌مرغ، کره، روغن مایع و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه نشاسته ذرت را افزوده و مخلوط سازید. سپس بیکینگ‌پودر، آرد و وانیلین را بیفزائید و مواد را هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت پودر کاکائو، به قسمت دیگر اندکی رنگ صورتی افزوده و مخلوط کنید. قسمت باقیمانده را ساده نگه دارید.

اکنون به کمک قاشق بستنی، اسکوپ‌هایی از خمیر فراهم کرده بردارید و روی سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید.

حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 170 سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه بپزید. مراقب باشید که رنگ شیرینی تغییر نکند.

شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

یادآوری: در اینجا از قاشق بستنی سایز متوسط استفاده شده است.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیانواع کوکیکوکی بستنی تعداد بازديد: 2302 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است