آشپزباشی - سعید بابارحیمی:
روشتهیه
همة مواد را به جز پودر شكر و پودر زنجفیل، در كاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 1 سانتیمتر باز كنید و با برشگر هلالی شكل قالب بزنید و با فاصله از هم، در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید. سپس شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 150 درجة سانتیگراد بپزید. حالا شیرینی را از فر درآورید و بگذارید در سینی خنك شوند. اینك روی شیرینیها، مخلوط پودر شكر و زنجفیل بپاشید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
خواص زنجفیل
زنجبیل جزء گیاهان دارویی مهم است. خواص زنجبیل گوناگون است؛ از جمله ضد تهوع، مقوی قلب، ضد لخته شدن خون، ضد باکتری، آنتی اکسیدان، ضد سرفه، ضد سموم کبدی، ضد التهاب، ادرارآور، کاهش اسپاسم، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ، افزایش ترشحات روده ای معدی، پایین آورنده کلسترول خون، محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا می باشد.