Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:22

شیرینی بادامی

شیرینی بادامی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره نرم  250 گرم

 

پودر شكر  250 گرم

 

آرد  390 گرم

 

بادام  100 گرم

 

پودر زنجفیل  1 قاشق چایخوری

 

پودر زیره  1 قاشق چایخوری

 

آرد برنج  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

در ظرف مناسبی، كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید. بعد مواد خشك را بیفزائید. آن‌گاه خمیر را در داخل كیسه نایلونی، به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. حالا خمیر را لوله كنید و هر بار به اندازه 3 سانتیمتر از خمیر لوله‌ای ببرید. سپس خمیرهای بریده را گلوله كنید و با كف دست فشرده سازید تا به شكل توپ درآیند.

حالا این توپ‌های خمیری را با فاصله درون سینی بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد، به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا كمی طلائی رنگ شوند.

یادآوری: این شیرینی را با چای مصرف می‌كنند و به مدت یك هفته قابل نگهداری است.

برچسب ها: شیرینی بادامیبادامشیرینیآموزش شیرینیشیرینی با بادامآشپزباشی تعداد بازديد: 1733 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است