آشپزباشی
فر (تاون) را با دمای 150 درجه سانتیگراد یا 300 درجه فارنهایت، گرم كنید. سینی مناسبی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه پودر شكر، پودر بادام، پودر نارگیل و اسانس بادام را بیفزائید و مخلوط نمائید.
سپس مربای گیلاس را بیفزائید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مایه بردارید، در سینی بگذارید و به مدت 25 دقیقه آن را بپزید. اینك پفكها را روی پنجره سیمی خنك كنید و در ظرف زیبائی بچینید.