Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:03

شیرینی دانمارکی آناناس

شیرینی دانمارکی آناناس

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

آرد  نان 500 گرم

نمك 1 قاشق چایخوری

شكر 50 گرم

شیر 320 میلی‌لیتر (حدود یک‌پیمانه + یک سوم پیمانه)

پودر مایه خمیر 7 گرم

كره بی‌نمک (در دمای محیط) 340 گرم 

مواد لازم برای روی دانمارکی

کرم پاتیسیر به میزان لازم

کمپوت آناناس به میزان لازم

سوهان عسلی بادامی به میزان لازم

 

آشپزباشی - افسانه ظروفی

آرد، نمك و شكر را در كاسه بزرگی بریزید و در مرکز آن حفره‌ای بسازید.

آن‌گاه شیر را گرم کنید و مایه خمیر و 1 قاشق سوپخوری از مخلوط آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید.

سپس رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا حباب‌هایی روی مایه خمیر بوجود آید.

حالا آن را درون آرد بریزید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.

خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد  آن را در سلفون بپیچید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

در این میان کره را بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنید و به اندازه 10×20 سانتیمتر درآورید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه 12×40 سانتیمتر باز كنید و کره را روی نیمی از خمیر بگذارید.

آن‌گاه نیمه دیگر خمیر را روی کره تا کنید و اطراف خمیر را بهم بچسبانید تا کره کاملا در خمیر قرار بگیرد.

سپس خمیر را باز کنید (به شکل مستطیل) و آن را مانند پاکت نامه، سه لا تا بزنید. خمیر را در سلفون بپیچید و 20 دقیقه در یخچال بگذارید.

به همین ترتیب تا زدن خمیر را سه بار تکرار کنید و هر بار آن را 20 دقیقه در یخچال بگذارید.

اینک خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و به مربع‌های 7 سانتیمتری برش دهید.

خمیرهای برش‌خورده را با فاصله از هم در سینی شیرینی‌پزی بچینید، رویش را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط نگه دارید.

حالا روی خمیرها یک حلقه آناناس بگذارید و شیرینی‌ها به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، وسط آناناس‌ها قدری کرم پاتیسیر بگذارید و شیرینی را با سوهان عسلی بادامی بیارائید.

روش تهیه کرم پاتیسیر 

3 عدد زرده تخم‌مرغ را همراه با 75 گرم شکر، 35 گرم آرد و اندکی وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم‌رنگ و سبک شود.

آن‌گاه 300 میلی‌لیتر شیر را بجوشانید و آن را کم‌کم به زرده‌های همزده بیفزائید.

سپس این مخلوط را به ظرف شیر برگردانید و کرم را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود.

حالا آن را از روی حرارت بردارید و رویش را بپوشانید تا کرم رویه نبندد!

همینکه کرم خنک شد،‌ آن را مصرف کنید.

برچسب ها: شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیشیرینی دانمارکیشور و شیرینشیرینی آناناسیشیرینی دانمارکی آناناسروش تهیه شیرینی دانمارکی آناناس تعداد بازديد: 1269 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است