Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 21:36

مرنگ فندقی

مرنگ فندقی

shooroshirin6

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

 سفیده تخم مرغ 3 عدد

 

شکر دانه ریز 165 گرم

 

فندق برشته و آسیاب کرده 120 گرم

 

بادام برشته و آسیاب کرده 185 گرم

 

آرد 35 گرم

 

شکلات تلخ آبکرده  حدود 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید. آن‌گاه سفید تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید رنگ شود. حالا شکر را کم‌کم بیفزائید و مراقب باشید که شکر در سفیده تخم‌مرغ حل شود.

سپس به آرامی فندق، بادام و آرد را افزوده و به کمک لیسک، در سه نوبت به سفیده تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید.

حالا مایه به‌دست‌آمده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر یک سانتیمتر، بریزید و هربار اندکی از مایه را به طول 10 سانتیمتر و با فاصله روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.

همینکه مرنگ خنک شد، آن را با شکلات آبکرده بیارائید.

یادآوری: می‌توانید مرنگ فندقی را در قالب لیدی فینگر نیز تهیه کنید.

 

برچسب ها: آموزش مرنگمرنگروش تهیه مرنگمرنگ فندقیشیرینی با سفیده تخم مرغ تعداد بازديد: 2037 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است