آشپزباشی- مریم امیری
شكر و آب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. تا شكر حل شود و مایه بجوشد و قوام بیاید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید كمی خنك شود. حالا شربت را آنقدر هم بزنید تا سفید رنگ شود. آنگاه زعفران و پودر بادام را بیفزائید و خوب مخلوط سازید تا مواد به شكل خمیر درآید.
اكنون خمیر به دست آمده را داخل جعبهی باقلوای چربكرده بریزید و روی آن را با پودر پسته تزئین كنید. بعد از چند ساعت، لوز را ببرید و در ظرف دردار نگهداری كنید.
یادآوری 1: چنانچه خمیر، شل یا چسبنده بود، كمی پودر بادام به آن بیفزائید تا چسبندگی خود را از دست بدهد.
یادآوری 2: برای تهیهی لوز نارگیل یا پسته، به جای پودر بادام، از پودر نارگیل یا پسته استفاده كنید.