آشپزباشی
آرد و بیكینگ پودر را در كاسهای بریزید، كره را بیفزائید و با هم قاتی كنید. آنگاه پودر شكر را به مایه اضافه نمائید و با سر انگشتان دست مخلوط سازید تا به شكل خرده نان درآید.
سپس وانیل، پوست لیمو و تخممرغ را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. اكنون خمیر را درون كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
حالا آن را با وردنه روی سطح آردپاشی شده، به ضخامت 2 تا 3 میلیمتر باز كنید و با برشگرهای مخصوص بیسكویت، ببرید.
اینك خمیرهای برشخورده را با فاصله در سینی فر بچینید، روی آنها سفیده تخممرغ بمالید و شكر بپاشید.
بعد در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 12 دقیقه بپزید. حالا بیسكویتها را روی پنجره سیمی خنك كنید و در ظرف زیبائی بچینید.