آشپزباشی
آرد و بیكینگ پودر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه كره خرد كرده را بیفزائید و با نوك انگشتان، مواد را مخلوط سازید تا به شكل خردهنان درآید. سپس شیر و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد آن را از روی حرارت بردارید و پس از پنج دقیقه، وانیل و تخممرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مایه را به مخلوط آرد و بیكینگپودر افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر نرمی به دست آید. اكنون خمیر را كمی ورز دهید تا صاف و یكدست شود. بعد آن را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید و یك قسمت از آن را با پودر كاكائو مخلوط نمائید.
اینك هر بار یك قاشق چایخوری از خمیر سفید و خمیر قهوهای را بردارید و روی میز كار، به صورت لولهای باریك و بلند فرم دهید. بعد هر دو خمیر را دور یكدیگر بتابانید و دو سر آن را به هم بچسبانید تا به شكل حلقه درآید.
حالا آنها را در سینی چربكرده بگذارید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. پس از خنك شدن، شیرینی را از سینی جدا كنید و در ظرف مورد نظر بچینید.