آشپزباشی - آرزو مقدم :
روشتهیه
روی خمیرهای فیلو کرة آبکرده بمالید و بعد هر یک را بصورت بادبزنی جمع کنید و از یک طرف آن را رول کنید.
آنگاه کف قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و رولها را به ترتیب از مرکز داخل قالب بچینید. سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانیکه روی شیرینی طلاییرنگ شد، بپزید. حال تخممرغها، وانیل و شکر را 10 دقیقه با همزن برقی، هم بزنید و بعد شیر را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون مایة فراهم کرده را روی شیرینی بریزید و 20 دقیقة دیگر آن را در فر بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.
خواص شیر
شیر اولین ماده غذایی است که پس از تولد به شما معرفی می شود و همچنان به عنوان تنها منبع تغذیه نوزاد برای ماه ها پس از زایمان به شمار می رود. با این حال، این وابستگی منحصر به فرد به شیر به عنوان منبع حیاتی تغذیه با بزرگتر شدن کودک تمایل به از بین رفتن دارد و به تدریج کودک قادر به گوارش غذاهای جامد می شود. با توجه به بزرگتر شدن نوزاد، شیر به تدریج جایگاه خود را از دست می دهد و بنابراین آنها با کمتر نوشیدن شیر از مزایای سلامتی آن بهره کمتری خواهند برد. این نکته را باید در نظر داشته باشید که مزایای شیر فقط مختص شیرخواران نیست بلکه همچنان برای افراد در هر سنی ادامه دارد.