آشپزباشی
مایهخمیر را با دو قاشق سوپخوری از آرد و قدری از آب ولرم مخلوط كنید. روی ظرف را بپوشانید و در جای گرمی بگذارید تا مایهخمیر، فعال شود. آنگاه آرد، باقیماندهی آب، روغن و مایهخمیر را با هم مخلوط نمائید.
حالا خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود. بعد روی آن را بپوشانید و 1 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.
اكنون هر بار به اندازهی یك فندق از خمیر بردارید و گلوله كنید. سپس خمیر را پشت قربیل بگذارید و با دو انگشت روی خمیر فشار آورید تا خمیر لوله شود یا به حالت دوك در آید.
به همین ترتیب، خمیر را آماده كنید. حالا به مقدار لازم روغن در قابلمه بریزید و داغ كنید و خمیرها را درون روغن سرخ نمائید. این شیرینی، نباید تغییر رنگ دهد. اینك سرقربیلی را در صافی بریزید تا روغن اضافیاش گرفته شود. بعد از خنك شدن، آنها را در مخلوط پودر قند و هل بغلتانید.