آشپزباشی
شیر و شكر را مخلوط سازید و روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید.
در این هنگام، گلوکز را به آن بیفزائید و تا زمانی که مواد خوب غلیظ شود، روی حرارت نگه دارید (مقداری از مواد را داخل آب بریزید؛ اگر به صورت گلوله درآمد، آماده است).
سپس شیرخشک، بیكینگپودر، وانیلین و کره را مخلوط كنید و به مواد بیفزائید.
حالا مواد را از روی حرارت بردارید و نصف كنید؛ نصف آن را با پودر کاکائو مخلوط سازید.
اكنون مواد را جداجدا بعد از آنکه اندكی خنک شد، مخلوط نمائید و ورز دهید تا کاملاً سفت شود.
سپس آن را به صورت لوله درآورید.
اینك سیاه و سفید را با هم جفت و جور كنید و به شکل تسبیح ببرید و برای پذیرائی آماده سازید.