آشپزباشی
كره و پودر شكر را درون كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. سپس تخممرغها را دانهدانه اضافه كنید. آرد سمولینا، آرد ساده، وانیل و بیكینگپودر را با هم مخلوط سازید.
آنگاه تمام مواد خشك را به مایه بیفزائید. حالا با افزودن پودر فندق به مایه، خمیر درست كنید. اكنون هر بار از خمیر به اندازه یك گردو بردارید، در كف دست صاف كنید و به شكل دایرهای به قطر 3 سانتیمتر درآورید.
بعد در سینیای كه كف آن كاغذ روغنی انداختهاید، قرار دهید و با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. اینك شیرینی را از فر (تاون) خارج كنید و روی آن شربت بریزید.
روش تهیه شربت
شكر و آب را بجوشانید و پس از آنكه شكر حل شد و كمی غلیظ گردید، آبلیمو را بیفزائید.
یادآوری: روی هر شیرینی، یك فندق بگذارید.