آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
خرماها را به مدت 1-2 دقیقه در آبجوش بریزید تا پوستش به راحتی جدا شود.
آنگاه پوست و هسته خرماها را بگیرید.
سپس آرد را در کره تفت دهید تا رنگش کاراملی شود و بعد بیسکویت را بیفزائید و اندکی تفت دهید.
حالا خرما را افزوده و مخلوط کنید (بهتر است از قاشق چوبی استفاده کنید) و بعد هل و دارچین را اضافه نمائید.
اکنون صبر کنید تا مخلوط فراهم کرده قدری خنک شود.
آنگاه هر بار به اندازه 2 قاشق چایخوری از این مخلوط بردارید و به شکل توپ درآورید.
وسط هر یک گردو بگذارید و حلوای خرمایی را در پودر نارگیل، کنجد، پسته و پودر کاکائو بغلتانید.
اینک حلوای خرمایی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.