آشپزباشی
فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به اندازه 18×28 سانتیمتر چرب كنید. كف و دیوارههای آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. آنگاه تخم مرغها را بیفزائید. حالا آرد، بیكینگپودر و شیر را اضافه كنید، مایه را در قالب بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
اكنون مواد رویه را روی لایه قبلی بریزید و مجدداً بهمدت5 دقیقه در فری كه اِلمنت بالای آن روشن است، بگذارید و بعد صبر كنید تا كاملاً خنك شود و با شكلات سفید آبكرده، خطوطی روی آن ایجاد نمائید.