آشپزباشی
قالب 11×21 سانتیمتری لوف را چرب كنید. كف و دیواره آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. در كاسه مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و روشن شود. آنگاه آرد و پودر كاكائو را با هم الك كنید و بهتدریج بیفزائید و به كمك لیسك مخلوط كنید. حالا مایه را درون قالب بریزید و در فر (تاون) گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزید.
بعد مواد رویه را روی آن بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس به ابعاد مورد نظر برش دهید.
روش تهیه مواد رویه: شكلات سیاه و خامه را با هم تركیب كنید و در ظرف مناسبی بریزید. بعد روی حرارت ملایم قرار دهید تا تركیبی یكدست بهدست آید. سپس آب پرتقال و بادام هندی را به آن بیفزائید.