Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:27

توپ‌های پسته و مارمالاد

توپ‌های پسته و مارمالاد

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 100 عدد

کره ۱۸۰ گرم

پودر شکر ۷۰ گرم

اسانس وانیل یک قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ یک عدد

پودر پسته ۳۰ گرم

آرد حدود ۲۵۰ گرم

مارمالاد دلخواه به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو مقدم

کره، پودرشکر، وانیل و زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه پودر پسته را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد.

حالا روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید. اکنون هر بار به اندازة یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید.

آن‌گاه مرکز آنها را با انتهای قاشق چوبی گود کنید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

اینک شیرینی را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، مرکزشان را با مارمالاد پر کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

برچسب ها: شیرینی مارمالادیآشپزباشیآرزو مقدمکوکی مارمالادیتوپ های پسته و مارمالادشیرینی پسته و مارمالادطرز تهیه توپ های پسته و مارمالاد تعداد بازديد: 1209 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است