آشپزباشی - آرزو مقدم
کره، پودرشکر، وانیل و زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه پودر پسته را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد.
حالا روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید. اکنون هر بار به اندازة یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید.
آنگاه مرکز آنها را با انتهای قاشق چوبی گود کنید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
اینک شیرینی را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینیها خنک شدند، مرکزشان را با مارمالاد پر کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.